Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

05.04.2008 22:07

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Nissefest fakta

Sjefsnisse:
Frysenissen
Dato:
Fredag 28. juli
Tid:
18.00 - 04.00
Tilstede (7):
Altmulignissen
Datanissen
Frysenissen
Jaktnissen
Kaffinissen
Offshorenissen
Selgernissen
Fravær (1):
Innvandrernissen

Smaksprøvene

Den offisielle lista:

  1. Ringnes Sommerøl
  2. Tuborg Sommerøl
  3. CB Feriepilsen
  4. Mack smrprty
  5. Hansa Sommerøl
  6. Ringnes Skjærgårdspils
  7. Mack Sommerøl
  8. Aass Sommerøl
  9. Borg Sommerpilsner
  10. Rogaland Sommerøl

Neste fullt oppmøte

Grunnet et sykdomstilfelle som best kan beskrives som "oral diaré" måtte dessverre Innvandrernissen melde frafall til denne nissefesten. Han lover å komme sterkt tilbake.

2006 Q2: Sommerøl

2006 Q2: Sommerøl Fredag 28. juli arrangerte Nisseklubben for tredje gang på rad en spektakulær og utvetydig enestående Nissefest - denne gang i selveste Julebygda! Det var årets sommerøl som nå stod for tur, og 7 tørste og erfarne nisseganer ble stilt til disposisjon. Festens store spørsmål var om Nisseklubbens vurderinger ville sammenfalle med testen av årets sommerøl i VG og hos Apertif?

Totalt 10 sorter øl (butikkøl) fra norske bryggerier ble testet, og resultater fra testen vår finner du lenger nede på siden.

Nisseklubben bildekarusell - 2006 Q2

     
© 2005-2022 Nisseklubben

Planlegging og gjennomføring

Med kun 4 nissefester i året er det masser av tid til planlegging, og med enkelte fastsatte tema for våre nissefester (juleøl i Q4 festen, sommerøl i Q2 feste), så var det begrenset med planlegging som skulle til forut for denne festen.

Allerede før vi hadde satt oss til bords på vår forrige nissefest, tilbød Frysenissen seg å hoste arrangementet, og med bopæl i selveste Julebygda var dette umåtelig populært blant nissene. Datanissen tok seg av innkjøp av det flytende, mens Frysenissen sørget for fast føde for anledningen.

Inspirert fra test av sommerøl utført av blant andre VG og Apertif plukket vi ut totalt 10 ølsorter fra norske bryggerier. Disse ble handlet hos Ole Simon i Sandnes og hos Ica i Hinna. Ellers forløp selve testingen som før; blindtest av 5 og 5 ølsorter, men utfylling av karakterskjema og kommentarer.

Datanissens eksepsjonelle, selvutviklede Excel regneark ble så benyttet til å komme fram til resultater og produsere diagrammer.

Resultat og vurderinger

Vinneren denne gangen, med relativt klar margin, ble Hansa Sommerøl. Det ølet flest av oss ikke syntes noe om var Mack smrprty, til tross for at dette fikk terningkast 5 i VG og "Best i test"" hos Apertif.

Resultater

Og hvem velger du å stole på? Nisseklubbens vurderinger, selvsagt.

Nedlastinger

Last ned Adobe Reader

Her kan du laste ned info- og evalueringsskjema, sammenlagt resultater og vurderinger per nisse. Du trenger Adobe Reader for å lese disse filene - last ned gratis fra Adobe.

New Opera 12 - A better browser for today's web