Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

05.04.2008 22:06

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Nissefest fakta

Sjefsnisse:
Offshorenissen
Dato:
Fredag 7. september
Tid:
18.00 - 23.30 (06.00)
Tilstede (7):
Altmulignissen
Datanissen
Frysenissen
Jaktnissen
Kaffinissen
Offshorenissen
Selgernissen
Fravær (1):
Innvandrernissen

Smaksprøvene

Den offisielle lista:

  1. Black Army
  2. Fisherman's Friend
  3. Sambuca
  4. Tyrkisk Pepper
  5. Jordbær Shot
  6. Shot Delicious
  7. Bringebær Shot
  8. Kongen av Danmark
  9. Tequila
  10. Solbær & Nellik Shot

Huskes best for

• Den første nissefesten med følge.
• Den korteste nissefesten i historien.
• Den verste dagen-derpå i historien.

2007 Q3: Shots

2007 Q3: Shots Aldri mer!, Kem faen sin ide va dette? og Første og siste gang, definitivt! er bare noen av kommentarene som har dukket opp i etterkant av årets tredje nissefest. For denne gangen ble så godt som alle nisser slått ut en etter en av tidenens heftigste prøvesmaking i regi av Nisseklubben - prøvesmaking av shots.

Spesielt for denne nissefesten var det også at Nisseklubben lempet litt på vedtektene og tillot nissenes følge å delta. I etterkant, sett i lys av drikken som skulle konsumeres denne kvelden (se margen til høyre), kunne vi kanskje valgt en bedre anledning når vi først skulle ha med gjester. Det gikk som det måtte gå...

PS! Takk til Nissejenta for korrekturlesing!

Nisseklubben bildekarusell - 2007 Q3

     
© 2005-2022 Nisseklubben

Resultat og vurderinger

Smaksprøvene denne gangen var en skjønn blanding av edle polvarer og hjemmeblandet hyggedrikk. Nå i ettertid kan vi vel slå fast at polvarer generelt sett klarte seg best, selv om vinneren i all hovedsak var stelt i stand hjemme på kjøkkenbenken hos Altmulignissen.

Resultater

Ja for det var nemlig den hjemmelagede og klassiske Tyrkisk Pepper som gikk av med seieren - og det med relativt klar margin. Vi ser videre at fra og med shot nummer 6 er begeistringen fallende, noe som ikke reflekterer nissenes og følgenes vurderinger smaksmessig, men som faktisk er et utslag av at nisser (og følger) falt fra jevnt og trutt fra og med shot nummer 6. Dersom et terningkast ikke er registrert blir resultatet derfor satt til 1.

Nedlastinger

Last ned Adobe Reader

Her kan du laste ned info- og evalueringsskjema, sammenlagt resultater og vurderinger per nisse. Du trenger Adobe Reader for å lese disse filene - last ned gratis fra Adobe.

New Opera 12 - A better browser for today's web