Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

05.04.2008 22:10

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Nissefest fakta

Sjefsnisse:
Selgernissen
Dato:
Fredag 23. november
Tid:
18.00 - 03.30
Tilstede (5):
Datanissen
Frysenissen
Jaktnissen
Kaffinissen
Selgernissen
Fravær (3):
Altmulignissen
Innvandrernissen
Offshorenissen

Smaksprøvene

Den offisielle lista:

  1. Grans Julebrygg
  2. Tuborg Juleøl
  3. Mack Juleøl
  4. Lervig Juleøl
  5. Hansa Juleøl
  6. Ringnes Julebrygg
  7. Carlsberg Christmas Brew
  8. Ringnes Juleøl
  9. Rogalands Juleøl
  10. Nødne Ø Julesnadder

Huskes best for

• Dårlig oppmøte.
• God mat og drikke.
• Nøgne Ø vil aldri bli en vinner i Nisseklubben!

2007 Q4: Juleøl

2007 Q4: Juleøl I disse dager feirer Nisseklubben 2-års jubileum! Ja tenk at det allerede er gått to år siden vi første gang møttes for å smake oss frem til det beste juleølet (desember 2005). Den best tenkelige måten å feire dette på fant vi ut var å ha en ny nissefest, og fredag 23. november arrangerte Nisseklubben sin 9. nissefest hos Selgernissen på Bryne. Totalt 10 ulike typer butikkøl var kjøpt inn for anledningen, og sammen med tradisjonell jule-spekemat lå alt til rette for en fortryllende aften.

Nisseklubben bildekarusell - 2007 Q4

     
© 2005-2022 Nisseklubben

Resultat og vurderinger

Til alles store overraskelse var det denne gangen Grans Julebrygg som stakk av med seieren og tittelen Årets Juleøl 2007 i Nisseklubben. Det er på mange måter betryggende å se at nissene er såpass rutinerte smakere at Nisseklubbens resultater er sammenfallende med tester andre har gjort før oss. Både VG og Dagbladet har nemlig gitt terningkast 6 til dette juleølet.

Resultater

Det er også verdt å merke seg at Nøgne Ø nok neppe er kommet for å bli i Nisseklubben. Datanissen har hatt to flasker Nøgne Ø Julenatt på lagring siden desember 2005. Da vi prøvde dette ølet den gang var det ingen som likte det, men nå som to år er gått håpte vi i det minste at det var blitt bedre. Skuffelsen var derfor stor da det viste seg at ingen av nissene var begeistret for dette flaskemodnete ølet. Dette var sterkøl kjøpt på Vinmonopolet, men vi prøvde også årets butikkøl fra Nøgne Ø - Julesnadder - men heller ikke dette falt i smak.

Nedlastinger

Last ned Adobe Reader

Her kan du laste ned info- og evalueringsskjema, sammenlagt resultater og vurderinger per nisse. Du trenger Adobe Reader for å lese disse filene - last ned gratis fra Adobe.

Fast innslag på Q4 nissefesten: måling av hårfeste

Vedtektene levner ingen tvil om at det på Q4 nissefesten skal utføres måling av hårfeste. Frykten for dårlig resultat var kanskje en medvirkende årsak til at så mange som 3 nisser måtte melde frafall denne gangen, men de andre 5 nissene stilte medgjørlig sine fortenner, pannebrasker og hårfester til rådighet for en ny vitenskaplig runde målinger.

Måling av hårfeste.

Altmulignissen var ikke til stede på denne nissefesten, men bildet fra Q4 nissefesten i 2006 viser hvordan målingen skal utføres.

New Opera 12 - A better browser for today's web