Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

05.04.2008 21:58

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 18985 dager igjen til julaften 2021!

Nissefest fakta

Sjefsnisse:
Datanissen
Dato:
Fredag 4. april
Tid:
18.00 - 02.30
Tilstede (7):
Datanissen
Frysenissen
Jaktnissen
Kaffinissen
Selgernissen
Altmulignissen
Offshorenissen
Fravær (1):
Innvandrernissen

Smaksprøvene

Den offisielle lista:

  1. Ringnes
  2. Lysholmer Lite
  3. Borg Pilsner
  4. Tuborg Grn
  5. Hansa Pilsner
  6. Lervig Pilsner
  7. San Miguel
  8. Corona Extra
  9. Carlsberg
  10. Roglands Pils

Huskes best for

• Nissefest samme dag som Bill Gates grunnla Microsoft i 1975!
• God mat og drikke.
• Innvandrernissen ut av Nisseklubben.
• Nye "prospects" i Nisseklubben?

2008 Q1: Butikkøl

2008 Q1: Butikkøl Etter et ufattelig langt opphold på hele 5 (!) måneder kom Nisseklubben endelig sammen igjen lørdag 4. april for å trimme smaksløkene. Og hvilken gjensynsglede det ble! Denne gangen ble det nesten full pott da hele 7 av 8 nisser dukket opp, kanskje ikke så rart tatt i betrakning at drikkevarene som denne gangen skulle settes på prøve var av en helt annen karakter enn den heller mislykkede kvelden ingen av oss liker å snakke om fra september 2007. På menyen denne gang stod nemlig vanlig butikkøl, noe alle nissene vet å sette skikkelig stor pris på!

Nisseklubben bildekarusell - 2008 Q1

     
© 2005-2021 Nisseklubben

Resultat og vurderinger

For første gang i Nisseklubbens historie ble stemmegivingen sabotert ved at en ikke navngitt nisse unnlot å skrive på sin egen vurdering av de 10 ølsortene. Dette medførte noe ekstraarbeid i forbindelse med registrering og tolking av resultater, men til slutt kunne vi slå fast at det denne gangen var Borg Pilsner som stakk av tittelen Beste Butikkøl 2008 i Nisseklubben.

Resultater

Nedlastinger

Last ned Adobe Reader

Her kan du laste ned info- og evalueringsskjema, sammenlagt resultater og vurderinger per nisse. Du trenger Adobe Reader for å lese disse filene - last ned gratis fra Adobe.

Måling av hårfeste: vi prøver igjen?

Vedtektene levner ingen tvil om at det på Q4 nissefesten skal utføres måling av hårfeste. Som vi alle vet var det et faretruende stort frafall på Q4 nissefesten i fjor, og målingen ble aldri helt offisiell. Nå som samtlige nisser endelig var til stede var planen at vi skulle benytte anledningen til å gjøre dette godt igjen. Vi var alle fryktelig spente på hvordan utviklingen hadde vært - det var tross alt nesten ett og et halvt år siden forrige måling.

Måling av hårfeste.

Dette bildet fra Q4 nissefesten i 2006 viser hvordan målingen skal utføres. Det er Altmulignissen som blir avmålt.

Men heller ikke denne gangen ble det noen offisiell måling av resterende medlemmer. Altmulignissen la inn protest mot måling av hårfeste "utenfor sesongen" som han først uttrykte det. Ved nærmere utdyping kom det fram at med hjemmel i Nisseklubbens vedtekter skal måling av hårfeste bare foretas ved Q4 nissefest slik at nissene skal kunne stelle og dandere hårmanken sin for maksimal effekt i løpet av året. Altmulignissen var i så måte langt fra sin forventede topp i år og ville derfor ikke la seg avmåle. Vi andre tok dette til etteretning. Neste måling av hårfeste vil derfor finne sted i november/desember.

New Opera 12 - A better browser for today's web