Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

14.09.2008 0:29

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Nissefest fakta

Sjefsnisse:
Datanissen
Dato:
Lørdag 6. september
Tid:
18.00 - 04.51
Tilstede (6,5):
Altmulignissen
Datanissen
Fartnissen
Frysenissen
Kaffinissen
Offshorenissen
Postnissen
Fravær (2,5):
Jaktnissen
Selgernissen

Smaksprøvene

Den offisielle lista:

  1. Ringnes Grillpils
  2. Lervik Sommerøl
  3. Tuborg Sommerøl
  4. Berentsen Økologisk
  5. Aass Sommerøl
  6. Dalane Brygghus Sommerøl
  7. Ringnes Skjærgårdspils
  8. Ringnes Sommerøl
  9. Rogalands Sommerøl
  10. Ringnes Grillpils (2)

Huskes best for

• Nye medlemmer!
• Nabobesøk.
• Jaktnissen i fødselsberedskap.
• Fyll og spetakkel.
• SingStar.

2008 Q2: Sommerøl

2008 Q2: Sommerøl Vi vet at mange har ventet spent på Nisseklubbens test av årets sommerøl. Det er jo en kjennsgjerning at det er med en viss risiko man eventuelt går til innkjøp av sommerens leskende øldrikker uten først å ha sjekket opp Nisseklubbens evaluering av de ulike typene. Selv om vi nå skriver september måned og høstfargene såvidt har begynt å gjøre seg til kjenne, føler vi oss rimelig sikre på at butikken nå vil få et rush av sommerøl-tørste øl-hunder. Nisseklubben har nemlig omsider fått testet 10 sorter av årets sommerøl. Les mer og finn ut hva du bør handle inn til grillkvelden på brygga!

Nisseklubben bildekarusell - 2008 Q2

     
© 2005-2022 Nisseklubben

Resultat og vurderinger

Kaffinissen hadde tatt ansvar langt utover det som var forventet av ham og sto ene og alene for innkjøp av så vel øl som verktøy for en vellykket prøvesmaking av sommerøl. Inkludert i denne viktige oppgaven hadde Kaffinissen også bakt inn en liten "twist" for å teste nøyaktigheten av nissenes nå etterhvert svært så vante smaksganer. Han hadde nemlig lagt inn det samme ølet som øl nr 1 og øl nr 10. Smart tenker kanskje du? Nå skulle man vise en gang for alle at resultatene bare er basert på sludder og vås. Men den gang ei; bare ett usselt poeng skiller smaksprøve nr 1 og nr 10. Dette beviser, selv for de mest skeptiske, at Nisseklubbens medlemmer har opparbeidet seg en formidabel ferdighet rundt smaking av drikkevarer - fortrinnsvis øl.

Og hvem var så denne vinneren? Joda, Ringnes Grillpils stakk i år av med seieren Årets Sommerøl 2008. Vi gratulerer, og sier skål!

Resultater

Nedlastinger

Last ned Adobe Reader

Her kan du laste ned info- og evalueringsskjema, sammenlagt resultater og vurderinger per nisse. Du trenger Adobe Reader for å lese disse filene - last ned gratis fra Adobe.

New Opera 12 - A better browser for today's web