Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

21.12.2008 17:45

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Nissefest fakta

Sjefsnisse:
Datanissen
Dato:
Fredag 19. desember
Tid:
18.00 - 01.33
Tilstede (5):
Altmulignissen
Datanissen
Jaktnissen
Kaffinissen
Selgernissen
Fravær (4):
Fartnissen
Frysenissen
Offshorenissen
Postnissen

Smaksprøvene

Den offisielle lista:

  1. Lervik Juleøl
  2. Tuborg Juleøl
  3. Aass Juleøl
  4. Hansa Juleøl
  5. Ringnes Juleøl
  6. Borg Juleøl
  7. Rogaland Juleøl
  8. Aass Juleøl
  9. CB Juleøl
  10. Hansa Julebrygg

Huskes best for

• Juleøl og spekemat!
• Spotify!
• Rekordstort fravær.

2008 Q4: Juleøl

2008 Q4: Juleøl 2008 har på mange vis vært et vanskelig år for Nisseklubben. Blant annet har vi mistet en av våre kjære (riktignok bare en innvandrernisse!). Alle nissene har ellers vært så travelt opptatt med hvert sitt at Q3 nissefesten ble forbigått i all stillhet slik at vi i 2008 har brutt våre egne vedtekter. Men når alt ser mørkt ut og livet er helt jævlig, hva passer vel bedre enn å ta seg en nissefest. Det er jo snart jul for faen! Og dessuten har det jo skjedd nok av superpositive ting i år også da; Jaktnissen har giftet seg og blitt pappa! Sånt no må feires! Fram med juleølet - her blir det fest!

Nisseklubben bildekarusell - 2008 Q4

     
© 2005-2022 Nisseklubben

Resultat og vurderinger

En helt ny og ikke så rent lite banebrytende testmetodikk ble tatt i bruk denne gang i forbindelse med prøvesmaking av årets juleøl. Det har jo i uallminnelige tider vært tradisjon å gjøre dette i form av en blindtest, men i juleølets og rettferdighetens navn blir det feil å pimpe øl en hel kveld uten noe å bite i.

Vi gjorde derfor en plenumsbeslutning om at årets test ville gjøres med øl og mat på bordet, og det var opp til hver enkelt nisse å velge seg ut øl som han ville smake sammen med god og tradisjonsrik spekemat. Det eneste kravet vi satte var at alle nisser måtte smake alle 10 sortene.

Det gikk som det måtte, og årets karakterskjema var sparsommelig utfylt. Faktisk var det ingen av nissene som denne gangen hadde gjort oppgaven sin og fylt inn en karakter for alle 10 sortene. Men de 5 første var relativt bra dokumentert.

Årets vinner, Tuborg Juleøl, er derfor kåret delvis på bakgrunn av innkomne karakterskjema, men mest av alt på bakgrunn av muntlige og umiddelbare meningsytringer utover kvelden. Vi gratulerer våre danske naboer, og sier skål for årets juleøl!

Resultater

Nedlastinger

Med bakkgrunn i det som skjedde (les ovenfor) finnes det denne gangen ingen nedlastinger.

New Opera 12 - A better browser for today's web