Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:17

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Forslag til aktiviteter

Vi minner om at alle medlemsnisser kan melde fra om idéer til aktiviteter i Nisseklubbens diskusjonsforum, Nissedrøset.

Aktiviteter

Nisseklubben tilstreber å holde et visst aktivitetsnivå gjennom året, med minimum fire faste nissefester - en i hvert kvartal. I denne seksjonen finner du informasjon om planlagte og utførte aktiviteter i regi av Nisseklubben, heriblant nissefester.

Nissefester

En skikkelig fyllenisse Nissefestene er den viktigste aktiviteten som gjennomføres i Nisseklubben. Det er nemlig her nissene utforsker sine egne preferanser hva angår ulike typer drikkevarer, mat og andre nytelser. På denne siden finner du en kronologisk oversikt over alle nissefester som så langt har vært gjennomført. Gå til Nissefester »

Nissedrøset

Nissedrøset I motsetning til hva mange tror, så er ikke vi nisser stillferdige gamle menn med konservative meninger om alle og alt. Tvert i mot har vi meninger om mye og mangt, og en del av dette diskuterer vi internt og sammen med andre brukere på det poulære nissedrøset. Gå til Nissedrøset »

Fremmøteprotokoll

Fremmøteprotokoll Nisseklubben driver tett oppfølging av hver enkelt nisse slik at eventuell avvikende adferd kan tas hånd om på et tidlig stadie og utbedres. Fremmøteprotokollen er i så måte et viktig hjelpemiddel, og gir en statistisk fremstilling av hver enkelt medlems evne til å framstå som nisse gjennom et langt og hektisk år. Gå til Fremmøteprotokoll »

Hårfesteprotokoll

Hårfesteprotokoll Av andre aktiviteter i Nisseklubben er måling av hårfeste den mest tradisjonsrike og dypest forankrede. Denne høyst verdige seansen finner normalt sted på årets siste nissefest, den såkalte Q4 festen.

Ingen annen aktivitet gjør nissene så nervøse i forkant, og så utrolig lettet når det hele er overstått (gitt at utviklingen ikke er revolusjonerende negativ). Gå til Hårfesteprotokoll »

New Opera 12 - A better browser for today's web