Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:26

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Hjelp

Nisseklubbens nettsted er laget på en slik måte at det skal være lettest mulig å bruke for så mange som mulig. Samtidig innser vi at noen kan trenge litt ekstra assistanse, og derfor har vi lagt til en egen seksjon der du forhåpentligvis finner den hjelpen du trenger.

Kontakt oss

Etter å ha besøkt nettstedet vårt er vi slettes ikke forbauset om du nå ønsker å ta kontakt med oss. Heldigvis har vi inkludert vår kontaktinformasjon på denne siden slik at dette nå blir lettere for deg. Kontakt oss »

Nettstedskart

Nisseklubbens nettsted er delt inn i seksjoner og enkeltsider. På denne siden finner du en enkel oversikt over all den informasjon vi har samlet i form av et nettstedskart. Nettstedskart »

Personvern

Vi nisser vet allerede det meste om deg - tenk bare på hvorfor du (nesten) alltid får det du ønsker deg til jul! Det vi eventuelt ikke vet om deg finner vi ut mens du benytter nettstedet vårt. Les mer om hvordan vi gjør dette på denne siden. Personvern »

Vilkår for bruk

Tjenester på dette nettstedet kan kun benyttes av brukere som uten forbehold godtar at personopplysninger (navn, e-post adresse, etc.) lagres i våre systemer. Nisseklubben forplikter seg til å sikre disse dataene best mulig. Vilkår for bruk »

New Opera 12 - A better browser for today's web