Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:23

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Kvartalsvise nissefester

Nisseklubbens vedtekter gjør det klinkende klart at det skal arrangeres fire - 4 - nissefester årlig. Dette gjøres i praksis ved å gjennomføre en fest hvert kvartal. Disse navngis Q1-Q4.

Nissefester

En skikkelig fyllenisse Nissefestene er den viktigste aktiviteten som gjennomføres i Nisseklubben. Det er nemlig her nissene utforsker sine egne preferanser hva angår ulike typer drikkevarer, mat og andre nytelser. På denne siden finner du en kronologisk oversikt over alle nissefester som så langt har vært gjennomført.

2014 Q4 - Juleøl

Lagt ut 28.12.2014 av Datanissen
2014 Q4 - Juleøl

Takket være Jaktnissens initiativ og bånd til tradisjoner ble Nisseklubben nok en gang samlet for julens faste aktivitet, juleølsmaking. Også denne gangen fant begivenheten sted hos Jaktnissen og nissemor i Hykken, i fantastiske nisselokaler i det som en gang var et fjøs men som nå er et praktfullt festlokale. Med på moroa var også denne gangen nissekonene, og som et resultat av dette holdt de eldrene nissene seg godt innenfor anstendighetens rammer også i år. God jul! Les mer »

2013 Q4 - Juleøl

Lagt ut 17.11.2013 av Datanissen
2013 Q4 - Juleøl

Jammen gikk ikke to år forbi oss igjen - men nå braker det løs igjen! Lørdag 16. november var Nisseklubben atter igjen samlet for å smake på noen av julehøytidens edle dråper. For å gjøre begivenheten enda større, var også partnere invitert med denne gangen. Man skulle kanskje tro at det begrenset nissenes utagerende festing noe, men den gang ei. Det stemmer det de sier, jentene er verst! Les mer »

2011 Q4 - Juleøl

Lagt ut 11.12.2008 av Datanissen
2011 Q4 - Juleøl

Etter tre år med laber (les: ingen) aktivitet i Nisseklubben ble savnet etterhvert for stort, og lørdag 10. desember inviterte Jaktnissen den gode, gamle Nisseklubben-kjernen til juleølsmaking og etegilde. Med selvskutt vilt og masser av godt tilbehør ble nissene denne gangen usedvanlig mette og dovne før kveldens store begivenhet - men i god nisseånd gjennomførte Nisseklubben også i år en profesjonell prøvesmaking av årets tradisjonsrike julebrygg. Les mer »

2008 Q4 - Juleøl

Lagt ut 20.12.2008 av Datanissen
2008 Q4 - Juleøl

2008 har på mange vis vært et vanskelig år for Nisseklubben. Blant annet har vi mistet en av våre kjære (riktignok bare en innvandrernisse!). Alle nissene har ellers vært så travelt opptatt med hvert sitt at Q3 nissefesten ble forbigått i all stillhet slik at vi i 2008 har brutt våre egne vedtekter. Men når alt ser mørkt ut og livet er helt jævlig, hva passer vel bedre enn å ta seg en nissefest. Les mer »

2008 Q2 - Sommerøl

Lagt ut 13.08.2008 av Datanissen
2008 Q2 - Sommerøl

Vi vet at mange har ventet spent på Nisseklubbens test av årets sommerøl. Det er jo en kjennsgjerning at det er med en viss risiko man eventuelt går til innkjøp av sommerens leskende øldrikker uten først å ha sjekket opp Nisseklubbens evaluering av de ulike typene. Selv om vi nå skriver september måned og høstfargene såvidt har begynt å gjøre seg til kjenne, føler vi oss rimelig sikre på at butikken nå vil få et rush av sommerøl-tørste øl-hunder. Nisseklubben har nemlig omsider fått testet 10 sorter av årets sommerøl. Les mer og finn ut hva du bør handle inn til grillkvelden på brygga! Les mer »

2008 Q1 - Butikkøl

Lagt ut 05.04.2008 av Datanissen
2008 Q1 - Butikkøl

Etter et ufattelig langt opphold på hele 5 (!) måneder kom Nisseklubben endelig sammen igjen fredag 4. april for å trimme smaksløkene. Og hvilken gjensynsglede det ble! Denne gangen ble det nesten full pott da hele 7 av 8 nisser dukket opp, kanskje ikke så rart tatt i betrakning at drikkevarene som denne gangen skulle settes på prøve var av en helt annen karakter enn den heller mislykkede kvelden ingen av oss liker å snakke om fra september 2007. På menyen denne gang stod nemlig vanlig butikkøl, noe alle nissene vet å sette skikkelig stor pris på! Les mer »

2007 Q4 - Juleøl

Lagt ut 24.11.2007 av Datanissen
2007 Q4 - Juleøl

I disse dager feirer Nisseklubben 2-års jubileum! Ja tenk at det allerede er gått to år siden vi første gang møttes for å smake oss frem til det beste juleølet (desember 2005). Den best tenkelige måten å feire dette på fant vi ut var å ha en ny nissefest, og fredag 23. november arrangerte Nisseklubben sin 9. nissefest hos Selgernissen på Bryne. Totalt 10 ulike typer butikkøl var kjøpt inn for anledningen, og sammen med tradisjonell jule-spekemat lå alt til rette for en fortryllende aften. Les mer »

2007 Q3 - Shots

Lagt ut 16.09.2007 av Datanissen
2007 Q3 - Shots

Aldri mer!, Kem faen sin ide va dette? og Første og siste gang, definitivt! er bare noen av kommentarene som har dukket opp i etterkant av årets tredje nissefest. For denne gangen ble så godt som alle nisser slått ut en etter en av tidenens heftigste prøvesmaking i regi av Nisseklubben - prøvesmaking av shots.

Spesielt for denne nissefesten var det også at Nisseklubben lempet litt på vedtektene og tillot nissenes følge å delta. I etterkant, sett i lys av drikken som skulle konsumeres denne kvelden (se margen til høyre), kunne vi kanskje valgt en bedre anledning når vi først skulle ha med gjester. Det gikk som det måtte gå... Les mer »

2007 Q2 - Sommerøl

Lagt ut 29.06.2007 av Datanissen
2007 Q2 - Sommerøl

Sommeren er en storartet tid for nisser, da er det nemlig bare et halvt år igjen til jul! Et annet svært så positivt fenomen er det faktum at butikkhyllene formerlig bugner over av godt sommerøl. Eller, er alt sommerøl godt? Nettopp dette satte Nisseklubben seg fore å finne ut av - hva er det beste sommerølet i 2007?

Med bare 4,5 av 8 frammøtte nisser denne gangen hvilte det et særskilt stort ansvar på de unge nissenes skuldre. Og med en utbrytergruppe i Nisseklubben ble det til og med litt bråk. Les videre for alt nytt om intrigene i Nisseklubben. Les mer »

2007 Q1 - Champagne

Lagt ut 19.03.2007 av Datanissen
2007 Q1 - Champagne

Lørdag 17. mars braket det igjen løs med det som såvidt oss bekjent var årets første nissefest. Begivenheten fant sted i Datanissens nyervervede kåk på Bryne, og var således også en kombinert innvielsesfest. Festlokalene var for anledningen også pyntet med et nydelig juletre stjælt på ærlig og oppriktig vis av Datanissen fredag kveld i halv 11 tiden i Kvernelands-området kun ikledd sort trikot og balaclava.

Tema for kvelden var feire-drikken framfor alle - champagne! Noen vil kanskje påstå at dette en litt vel femi drikke for voksne nisser, men Nisseklubbens vedtekter sier ingenting om at det er forbudt å utforske sine feminine sider - så lenge det gjøres i forbindelse med en nissefest! Les mer »

2006 Q4 - Juleøl

Lagt ut 20.12.2006 av Datanissen
2006 Q4 - Juleøl

Nisseklubben har nå gjennomført et fullt årshjul av nisseaktiviteter etter oppstarten i desember 2005. Som den gang ble desemberfesten også i år viet til nissens favorittbrygg - juleølet. Begivenheten fant sted helgen 15.-16. desember i Datanissens hytte på Eigerøy.

For enkelte nisser ble kombinasjonen av store mengder spekemat og juleøl i overkant av hva nissemagen var i stand til å tåle, men det hindret ingen i å ha en alle tiders nissefest også denne gangen. Les mer »

2006 Q3 - Utenlandsk øl

Lagt ut 21.10.2006 av Datanissen
2006 Q3 - Utenlandsk øl

På selveste fredag den 13. arrangerte Nisseklubben årets tredje nissefest. Begivnheten fant sted i kjente og kjære lokaler i Hasselvegen, Weathervalley City, og med 6 av 8 frammøtte nisser ble også dette en kveld for historiebøkene.

Tema for kvelden var "utanlandsk øl", og det gode utvalget hos matbutikken Ultra medførte at så mange som 10 ulike ølsorter igjen ble satt på bordet - til øredøvende begeistring blant nissene. Med nissenes veltrenede neser og ganer ble det en relativt lett jobb å finne kveldens vinner - eller? Les mer »

2006 Q2 - Sommerøl

Lagt ut 29.07.2006 av Datanissen
2006 Q2 - Sommerøl

Fredag 28. juli arrangerte Nisseklubben for tredje gang på rad en spektakulær og utvetydig enestående Nissefest - denne gang i selveste Julebygda! Det var årets sommerøl som nå stod for tur, og 7 tørste og erfarne nisseganer ble stilt til disposisjon. Festens store spørsmål var om Nisseklubbens vurderinger ville sammenfalle med testen av årets sommerøl i VG og hos Apertif? Les mer »

2006 Q1 - Vin

Lagt ut 08.05.2006 av Datanissen
2006 Q1 - Vin

Lørdag 6. mai 2006 arrangerte Nisseklubben årets første nissefest - i strålende solskinn og nisselue/nissedrakt. Temaet for kvelden var denne gangen vin, og det viste seg at det kan bli god fest også av den typen drikke! Totalt 11 vinsorter ble vurdert, og en klar vinner ble omhyggelig kåret. Les mer »

2005 Q4 - Juleøl

Lagt ut 12.12.2005 av Datanissen
2005 Q4 - Juleøl

Lørdag 10. desember gjennomførte Nisseklubben årets prøvesmaking av juleøl. Fem veltrente nisse-ganer ble stilt til disposisjon for kvelden, og etter nøye vurdering av i alt 10 ølsorter kunne vi kåre en vinner - trodde vi.

Det viste seg nemlig at data-nissen Edgar hadde sabotert opplegget ved å legge inn en "bøg" i programvaren vi benyttet oss av for sammenligning av testresultater. Etter noe feilsøking ble feilen rettet, og resultatet presentert på ny. Årets vinner er kåret! Les mer »

New Opera 12 - A better browser for today's web