Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:23

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 18985 dager igjen til julaften 2021!

Støtt våre partnere

Nisseklubbens anbefaler deg å støtte våre samarbeidspartnere ved å handle varer og tjenester fra disse framfor useriøse konkurrenter. Da er du garantert kvalitet.

Vil du bli samarbeidspartner

Ser du potensiale i et eventuelt samarbeid med Nisseklubben ber vi deg om å ta kontakt med oss.

Samarbeidspartnere

Nisseklubben har inngått et uformelt samarbeid med en rekke viktige aktører i nærområdet som støtter opp om det gode arbeidet vi gjør. Les mer om våre samarbeidspartnere på denne siden.

Vaaland Spesialbutikken

Vaaland Spesialbutikken

De viktigste innkjøpene til Nisseklubbens nissefester gjøres hos Vaaland Spesialforretning på Bryne, populært kalt "Vaalaen". Dette er Jærens eldste firma med et stort og spennende utvalg i øl - en skikkelig godtebutikk for oss som elsker å nyte god drikke.

Enten du vil stikke innom og kjøpe det du trenger til helgen eller du skal ha firmafest og vil ha varene levert på døren så stiller folkene fra Vaaland opp. Med et enormt utvalg, god service og inngående kunnskap vil medarbeiderne hos Vaaland være behjelpelige med å finne passende drikke til enhver anledning.

Kåsen Juletreskog

Kåsen Juletreskog

Når vi i Nisseklubben handler juletre til våre nissefester gjør vi det der trærne trives best og kvaliteten er høyest - hos Kåsen Juletreskog. Foruten nydelige trær får du her også topp service og en uslåelig kunnskap om kunsten å dyrke frem tradisjonelle, norske juletrær.

Selvsagt kan du ta med deg en termos med kaffe, sag og øks og felle ditt eget tre, eller du kan velge blant utallige ferdighogde juletre på gardsutsalget. Her finner du flott edelgran i mange størrelser, og du kan komme tidlig å merke "ditt eget tre" og slappe av fram mot julestria og tenke at "treet er allerede i hus".

Jærvegen 220
4340 Bryne
Telefon 901 36 581 / 909 62 986
www.kaasenjuletreskog.no/

New Opera 12 - A better browser for today's web