Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:22

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Vilkår for bruk

Dersom du syntes at det var innmari gøy å lese om personvern anbefaler vi også siden som omhandler Vilkår for bruk.

Uakseptabelt?

Synes du dette er helt uakseptabelt kan du besøke Google og søke deg frem til noe mer interessant der.

Personvern

Vi nisser vet allerede det meste om deg - tenk bare på hvorfor du (nesten) alltid får det du ønsker deg til jul! Det vi eventuelt ikke vet om deg finner vi ut mens du benytter nettstedet vårt. Les mer om hvordan vi gjør dette på denne siden.

Aksept av de til enhver tid gjeldende vilkår

For å benytte dette nettstedet må du akseptere de vilkår som til enhver tid er gjeldene. Disse vilkårene komme vi til å endre rett som det er, så her gjelder det å holde seg oppdatert til enhver tid. Les mer om dette på siden Vilkår for bruk

Innsamling og bruk av data

Nisser er pr. definisjon snille, og som seg hør og bør lover vi på vår side å ikke dele det vi vet med noen andre - så lenge du er snill med oss. Dette gjelder ikke informasjon du bevisst velger å etterlate deg gjennom bruk av nettstedet vårt, så som navn, e-post adresse og eventuelle kommentarer på innholdet på sidene våre.

Bak kulissene komme vi til å ta oss friheten til å samle informasjon om bruken av nettstedet. Dette inkluderer, men er ikke nødvendigvis begrenset til, følgende type data:

Kontroll over personlige opplysninger

Med unntak av det som nevnes nedenfor, vil ikke personlige opplysninger som du gir til dette nettstedet bli delt med andre utenfor Nisseklubben. Du kan få tilgang til dine personlige opplysninger og velge hvordan du foretrekker å bli kontaktet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Nisseklubben kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi oppfordrer deg til med jevne mellomrom å se gjennom denne personvernerklæringen, slik at du holder deg oppdatert om hvordan vi hjelper til med å beskytte de personlige opplysningene vi samler inn. Dersom du fortsetter å bruke tjenesten, anses dette som at du godtar personvernerklæringen og senere oppdateringer.

New Opera 12 - A better browser for today's web