Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:22

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Klaging og syting

Enhver medlemsnisse har rett og plikt til å klage og syte over eventuelle feil i fremmøteprotokollen. vorvidt vi kommer til å gjøre noe med disse feilene er dog uvisst.

Regler

Slik beregnes poeng og rangering:

Husk vedtektene!

Disse regler må til enhver tid ses i sammenheng med Nisse- klubbens Vedtekter.

Fremmøteprotokoll

Fremmøteprotokoll Fremmøteprotokollen viser den nakne sannhet om hver enkelt nisses engasjement i Nisseklubben. Da det tilstrebes særdeles god planlegging av enhver nissefest har vi ingen sympati eller forståelse for frafall på noen av våre høyt aktede møter. Rangering og poeng-giving er basert på oppmøte m.m. (se margen for regler).

Her gjelder det altså å tilegne seg så mange julestjerner som overhodet mulig i løpet av et langt og hektisk nisseår.

Sammenlagt resultater

Tabellen nedenfor viser sammenlagt resultater og rangering av hver nisse. For ytterliger detaljer og kommentarer om hver enkelt nisse, se nedenfor.

Rangering Nisse Poeng Fremmøte Frafall
# 1 Datanissen (detaljer) 26 15 0
# 3 Jaktnissen (detaljer) 22 13 2
# 2 Kaffinissen (detaljer) 20 15 0
# 4 Frysenissen (detaljer) 18 12 3
# 5 Selgernissen (detaljer) 18 12 3
# 6 Altmulignissen (detaljer) 10 13 2
# 7 Offshorenissen (detaljer) 9 10 5
# 8 Innvandrernissen (detaljer) 2 4 8

Kommentarer for Atle - Kaffinissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Eksemplarisk framferd så langt.
2006 Q1 Ett ekstrapoeng for å ha tatt seg egenhendig gjennom Verdalen-jungelen ikledd nisseuniform! Ingenting å utsette på denne nissen!
2006 Q2 Stabil som ei nordlandsk fiskeskøyte. Nissen du alltid kan stole på.
2006 Q3 Nisseklubben kan still klokka etter Kaffinissen. Første mann også denne gang, og siste mann til å gå. Ett ekstrapoeng for å ha skaffet til veie Nordpolpris premien.
2006 Q4 Kveldens store helt - men dessverre ingen ekstrapoeng.
2007 Q1 Igjen - trygg som banken - og en kløpper med den nye kaffimaskinen.
2007 Q2 Ett ekstrapoeng for å etablere Nisseklubben MC, og ett minuspoeng for således å lage oppstyr i Nisseklubben. Status Quo med andre ord.
2007 Q3 Skulle egentlig hatt ett ekstrapoeng for å ha tatt med en Shot Surprise (av høy kvalitet). Men da ingen var i stand til å smake denne shoten så seint på kvelden (ca 23.00) så frafaller ekstrapoenget. MEN Kaffinissen får allikevel 2 ekstrapoeng for fremragende arbeid i forbindelse med trykking av Nisseklubben logoer til nisseuniformen. Tusen takk for hjelpen!!!
2007 Q4 Kommer og går, akkurat som klokkeren. Trygg som banken. Ingen plusspoeng for medbrakt shot da denne vekket til live minner om Q3. Fy!
2008 Q1 Kom en time før tiden og hjalp til med foreberedelser i form av oppheng av julebelysning og moralsk støtte for en stresset Datanisse. Nær ved å hente hjem et ekstrapoeng, men dette gikk til helvete siden Kaffinissen gikk hjem litt tidlig denne gangen.
2008 Q2 Kaffinissen tilbragte brorparten av lørdagen i kjent positur over doskåla etter en fuktig tur på byen dagen før, men unngikk minuspoeng ved at han tok seg selv i brysthåret og drakk seg til mot og godt humør utover kvelden. God innsats!
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 Ble det overhodet servert kaffe? Nær ved å få minuspoeng. Her må bildebevis studeres nøye...

Kommentarer for Bjarte - Frysenissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Delvis unnskyldt p.g.a. kort varsel.
2006 Q1 Hele tre ekstrapoeng for å ha sagt seg villig til å huse Q2-nissefesten den 29. juli 2006, skaffe Nisseklubben en grille-gris, og sist men ikke minst; bostedadressen er Julebygdtunet i Julebygda!!! Var dessuten nær ved å oppnå nok et ekstrapoeng for en svært livlig og godt fortalt "nisse-historie"... Vi har den på video!
2006 Q2 Ett ekstrapoeng for å være husvert og for å dra i land en vellykket nissefest.
2006 Q3 Var nær ved pådra seg minuspoeng for tidlig exit, men slipper unna pga. gode grunner.
2006 Q4 Burde kanskje hatt ekstrapoeng etter hårfestemålingen. Men nei.
2007 Q1 Til tross for soving på og under bordet, knusing av glass og søling av rødvin på golvet, unngår Bjarte minuspoeng denne gangen på grunn av sitt smittende gode humør - og sin underholdningsverdi for oss andre når han sover og vi kan tegne med tusj og klippe sokker.
2007 Q2 Ett ekstrapoeng for nok en gang å huse Q2 nissefest med god mat og masser av drikke, kortspill og en fremragende musikksamling!
2007 Q3 Nær ved å pådra seg et minuspoeng for et lite "uhell" etter Tequla shoten, men siden ingen husker dette uten først å studere bildene fra festen lar vi det passere for denne gang. Status quo med andre ord.
2007 Q4 Gjør det alltid bra på Q4 med sin misunnelsesverdige hårmanke.
2008 Q1 Frysenissen viser proaktivitet ved allerede på denne nissefesten proklamere at han kommer til å huse Q2 nissefesten. Sånne nisser liker vi! Dette lukter ekstrapoeng lang vei!
2008 Q2 Ett ekstrapoeng for Frysenissen for å huse nissefesten og ikke minst ett poeng for å stelle i stand mat av ypperste klasse. Sist men ikke minst får Frysenissen enda ett ekstra, og vel fortjent, poeng for å ha invistert i digert kjøleskap og fryseboks for oppbevaring av øl under nissefest. Innsats på nivå med de beste i verden!
2008 Q4 Ett minuspoeng for å ha dratt til varmere strøk i julehøytiden.
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 Sikker som banken.

Kommentarer for Edgar - Datanissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Eksemplarisk framferd så langt. Ekstra poeng for å ha huset Nisseklubbens første møte!
2006 Q1 Slapp hårfint unna å miste et poeng for å ha sovnet under nissefesten.
2006 Q2 Pliktoppfyllende. Møter som avtalt. Burde hatt ekstrapoeng for å ha foretatt innkjøp til langt under budsjett (for en gangs skyld).
2006 Q3 Ekstrapoeng for å ha huset nissefesten.
2006 Q4 Igjen fikk han jammen sneket til seg et ekstrapoeng for å ha huset nissefesten.
2007 Q1 Edgar starter året på en utmerket måte, og stjeler med seg hele tre ekstrapoeng: ett poeng for å huse nissefesten, ett poeng for å overraske alle med selvlagd mat da alle var forberedt på Dolly pizza, og sist men ikke minst, ett poeng for å ha innført en ny tradisjon i Nisseklubben - juletre!
2007 Q2 Nær ved å miste et poeng for ikke å ha resultatet av ølsmakingen klar før flere dager etter nissefesten. Ellers i fremragende humør med biker-tattoos og MC-vest.
2007 Q3 Sovnet tidlig og dro hjem før festen var komt skikkelig i gang (dro sammen med alle andre unntatt Kaffinissen). Til tross for dette får Datanissen 2 ekstrapoeng for klippe og syarbeidet i forbindelse med logoer på nisseuniformene. Tusen takk for hjelpen!
2007 Q4 Er det nissefest så er Datanissen på plass. Holdt seg våken og på beina hele kvelden. Bra!
2008 Q1 Trofast som en søt liten hund, Datanissen svikter aldri! 2 ekstrapoen denne gangen for å huse nissefesten og for å laga nok mat til å holde alle nisser mette gjennom hele kvelden.
2008 Q2 Datanissen skulle nesten hatt ett ekstra poeng for at han var i så fabealaktig godt form til tross for at han hadde vært på byen også fredagen. Men sånt må man regne med av en nisse, så nei, ingen ekstra poeng denne gang - men fortsatt i ledelsen.
2008 Q4 Ett poeng for fremmøte og ett ekstrapoeng for å huse nissefesten.
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 Nær ved å få minuspoeng for å foreslå nissefest med partner, men det gikk bra. Datanissen er stabils som alltid.

Kommentarer for Kim - Altmulignissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Kim havner nederst av de nisser som har rangering 2, da han var den første til å kaste inn skjegget på vår første nissefest.
2006 Q1 Kim mistet ett poeng da han fremmet et mildt sagt tåpelig forslag om å arrangere nissefest uten nisselue og nissedrakt. Fy skam deg, og les Vedtektene!
2006 Q2 Akkurat som infanteriet - kommer sist og drar først. Raser ned til nest siste plass.
2006 Q3 En god nissefest for Kim denne gangen, men dessverre ingen ekstrapoeng.
2006 Q4 Nær ved å pådra seg minuspoeng for å tilsynelatende satt lite pris på maten. Reddet skinnet ved sitt gode humør.
2007 Q1 Nær ved å innhente ekstrapoeng som den siste nissen som forlot festen. Men bare nesten altså.
2007 Q2 Prioriterer familien foran Nisseklubben - gir foreløpig ingen ytterligere minuspoeng, men pass på!
2007 Q3 Altmulignissen klarte seg eksemplarisk bra denne festen. Holdt på å få juling av Datanissen og dermed miste ett poeng, men tok såpass godt igjen seinere på kvelden at poenget blir stående. Status quo altså.
2007 Q4 Minuspoeng for å prioritere samvær med en svær gjeng mannlige mekanikere framfor nissefest. Full skjerpings!
2008 Q1 Sprudlende humør kjennetegner denne nissen. Skal jobbe videre med planen om å sende kone og barn på hyttetur en gang i løpet av året for så å ha nissefest hjemme hos seg - sånt blir det ekstrapoeng av. Vi andre tror det ikke før vi får se det...
2008 Q2 Trofaste Altmulignissen sanker poeng jevnt og trutt. Vi venter spent på når du skal invitere oss hjem til deg på nissefest, da vil poengene strømme på.
2008 Q4 Stabil nisse. I telefonisk kontakt med nissemor i løpet av nissefesten, men ellers god oppførsel denne gangen.
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 Burde hatt plusspoeng for å foreslå forhåndsbestilling av maxitaxi. Men siden han har kastet original-nissedrakten får han ikke det.

Kommentarer for Kjetil - Selgernissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Eksemplarisk framferd så langt.
2006 Q1 En trofast og god nisse som framstår slik en nisse skal! Fortsatt kongen av Bailey's!
2006 Q2 Kommer til å score ekstrapoeng dersom planene om anskaffelse av sommer-nisseuniform går i orden.
2006 Q3 Ett ekstra poeng til Kjetil for innføring av nissemedaljer.
2006 Q4 En trofast nisse.
2007 Q1 Holdt på å få et minuspoeng etter å ha oppfordret nissene til å holde seg våkne til Formel-1 løp fra Melbourne i Australia - mens han selv backet ut en time før start.
2007 Q2 Hadde bare alle nisser vært like pliktoppfyllende som dette eksemplaret... Mange gode forslag til presiseringer og endringer i Nisseklubbens vedtekter gir ett ekstrapoeng.
2007 Q3 Trofast som den gamle tapeten på do. Kommer og går som et sveitsisk ur. Ekstrapoeng for å ha fraktet Datanissen trygt hjem uten at han selv oppfattet noe av det som skjedde.
2007 Q4 Plusspoeng for å huse nissefesten og ikke minst et plusspoeng for utsøkt mat som stod utmerket sammen med juleølet! Selgernissen rykker med dette forbi Kaffinissen opp til 2. plass.
2008 Q1 Ekstraordinær innsats som toastmaster gjennom hele kvelden - her sto ingen glass tomme mer enn ett sekund. Nær ved å få seg et ekstrapoeng da han tok initiativ til å ta med Datanissen på damejakt på Bryne, men dette gikk skjeis da klientellet på DBS ikke falt i smak hos Datanissen.
2008 Q2 Selgernissen først frafall førte til dyp bekymring blant de andre nissene, men selv en "top-notch" nisse må ta en pust i bakken en gang i blant. Ingenting å gjøre med vedtektene derimot, det blir dessverre et minuspoeng, og store forventninger til neste nissefest!
2008 Q4 Sikker som banken, sanker nok et poeng og tar innpå.
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 Missing in action.

Kommentarer for Leif Egil - Offshorenissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Andre nisser har stor forståelse for at det ikke er ønskelig å dra ut på lang tur i nisse-sleden dagen derpå i delvis beruset tilstand.
2006 Q1 Ekstrapoeng for å ha huset nissefesten! Nesten ett poeng i minus for å ha sovnet under nissefesten, men grunnet eksepsjonelle kokkekunster slipper han unna denne gangen.
2006 Q2 Festlig når han kom, festlig når han gikk. Burde kanskje fått ekstrapoeng for å ha holdt seg våken?
2006 Q3 Ett ekstrapoeng for god medbrakt drikke, og ett minuspoeng for uregelmessig antrekk gjør at Leif Egil har status quo.
2006 Q4 Ett minuspoeng i dag for mangelfullt oppmøte. Til dels unnskyldt siden det var snakk om jobbing.
2007 Q1 Ett minuspoeng i dag for mangelfullt oppmøte. Til dels unnskyldt siden det var snakk om jobbing.
2007 Q2 Prioriterer familien foran Nisseklubben - gir foreløpig ingen ytterligere minuspoeng, men pass på!
2007 Q3 Nok en gang ett ekstrapoeng for å ha huset nissefesten. Sjefsnisse med andre ord!
2007 Q4 Forhindret fra å delta på grunn av jobb. Livet er for jævlig. Det blir minuspoeng.
2008 Q1 Ett ekstrapoeng for å tenke langsiktig å ta med egenprodusert nattmat. Denne nissen hadde tydeligvis tenkt å ta den helt ut denne gangen!
2008 Q2 Offshorenissen reddet skinnet, og et nært forestående minuspoeng, ved at han plutselig dukket opp på nissefest etter først å ha meldt frafall. Et velfortjent poeng med andre ord.
2008 Q4 Ett minuspoeng for manglende fremmøte. Dette skyldes jobb, og slett ingen manglende interesse. Men det er lite vi kan gjøre med våre barske regler.
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 På håret nær å få minuspoeng for tidlig avtrede. Unnskyldning derimot OK.

Kommentarer for Olav - Jaktnissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Eksemplarisk framferd så langt.
2006 Q1 Nær ved å miste ett poeng da han unnskyldende forklarte seg med at nissedrakten var i vask, og at han derfor måtte stille uten... Den holder ikke neste gang!
2006 Q2 Nær ved å pådra seg minuspoeng for å vær første nissen til å kaste skjegget. Forresten, du får et minuspoeng fordi du har møtte på de to siste nissefestene uten nissedrakt. Skjerping!
2006 Q3 Et minuspoeng for ikke å ha møtt. Dette poenget vil du få tilbake og vel så det så snart Nisseklubben blir invitert til vilt-middag.
2006 Q4 Sikker som banken.
2007 Q1 Olav kjørte en skikkelig infanteri-taktikk i dag: kom seint og gikk tidlig.
2007 Q2 Kom sent og gikk tidlig, uten tilstrekkelig forvarsel. En farlig utvikling som var stygt nær å medføre minuspoeng!
2007 Q3 Jaktnissen får ett ekstrapoeng denne gang for å ha tatt bryggeri-jobben sin alvorlig og på denne måten ta med seg uhorvelige mengder alkohol på nissefest. Veldig bra!
2007 Q4 Trofast nisse, dog med en litt tidlig exit. Sanker poeng jevnt og trutt.
2008 Q1 Jaktnissen stiller til nissefest til tross for en voksende familie og en travlere hverdag.
2008 Q2 Jaktnissen har "skutt storfuglen" og venter nissebarn i disse dager, og hans fravær - som forøvrig ble meldt i god tid før nissefesten og med de dypeste unnskyldninger - ble derfor akseptert av en samlet nisseklubb. Men minuspoenget må du leve med - litt straff må du slite med for all kåtskapen din!
2008 Q4 Ikke bare pliktoppfyllende, men faktisk den første nissen som kom til fest. Hadde nok fortjent et ekstrapoeng for stor iver, men det blir med bare ett denne gangen.
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 Plusspoeng for mat, drikke og husing av nissefest.

Kommentarer for Petter - Innvandrernissen

Kommentarene nedenfor er basert på rent objektive vurderinger i forkant av, under, og i etterkant av nissefesten. Vurderingen er gjort av Datanissen; noen ganger i samråd med de andre nissene.

Nissefest Kommentarer
2005 Q4 Ingen sympati og ingen forståelse for at jentehåndball prioriteres foran Nisseklubben.
2006 Q1 Petter viser gode assimilerings-evner - innvandrernissen er nå en del av gjengen!
2006 Q2 Petter forblir på bunn grunnet sykdom og frafall. Sorry, i Nisseklubben er det ikke rom for sympati.
2006 Q3 Petter har snart minuspoeng grunnet dårlig oppmøte. Vi forventer en annen holdning i 2007!
2006 Q4 Uteble igjen. Ingen kommentar. Men sinnsykt forbedringspotensiale.
2007 Q1 Petter forblir på 0 poeng til tross for et etterlengtet oppmøte. Man kan ikke bare stikke av midt under nissefesten!
2007 Q2 Hva sier man om en nisse som arrangerer sin egen fest for arbeidskollegaer når Nisseklubben har Q2 fest? Minuspoenget er nok en gang et faktum, og Innvandrernissen setter ny klubbrekord i lav score på frammøteprotokollen!
2007 Q3 Innvandrernissen har en lei tendens til å bli sjuk akkurat i tide til nissefesten. Derfor minuspoeng også denne gang. På en annen side så redder han sitt eget skinn denne gangen ved å avlevere drikkevarene slik at denne kunne nytes av oss andre. Et eksempel til etterfølgelse altså!
2007 Q4 Neste gang må vi ta med en pappfigur av Innvandrernissen, for ingen av oss andre husker hvordan han ser ut. Og ja, forresten, et nytt minuspoeng, men det visste vel alle. 2 år. 9 nissefester. 0 poeng. Uslåelig!
2008 Q1 Innvandrernissen er utstøtt fra Nisseklubben på ubestemt tid. Han står oppført med 100 minuspoeng til han kommer på bedre tanker. Lykke til på Guantanamo!
2008 Q2 Missing In Action
2008 Q4 Missing In Action.
2008 Q4 Fysisk tilstede men mentalt bortreist. Til tross for dårlig form møtte Kaffinissen trofast opp - en sikker vinner!
2011 Q4 ...
2013 Q4 Endelig tilbake, men uten nissedrakt??? Klart forbedringspotensiale til neste år.
New Opera 12 - A better browser for today's web