Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:19

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Nisseklubben via RSS

Legg til Nisseklubben som RSS

RSS

Nå kan du følge med på nyheter fra Nisseklubben ved hjelp av RSS. Her kan du lese mer om hva RSS er og hvordan du kan komme i gang med å bruke det.

Legg til Nisseklubben RSS nå: http://www.nisseklubben.com/rss.xml

Hva er RSS?

RSS, Really Simple Syndication, er en enkel måte å hjelpe deg til å være oppdatert på informasjon og nyheter fra nettsider som denne ved at du får tilsendt meldinger om endringer automatisk. Stadig flere nettsider støtter RSS som medium for å formidle informasjon - alt fra norske og utenlanske aviser til fagspesifikke websider, universiteter og høgskoler, institusjoner, læreplattformer, blogger og så videre - og nå også Nisseklubben!

På Internett vises RSS ofte i form av klikkbare oransje bilder: eller eller . Du kan lese RSS-informasjonen på mange måter. Varslingen kan du få enten i nettleseren din, i ditt e-postprogram eller i et eget RSS-program. Slike dedikerte RSS-lesere kan også være webbaserte.

Hvordan komme i gang?

Du må ha et program for å kunne lese RSS lokalt på din maskin. Det fins også nettbaserte løsninger som lar deg logge inn på en internettside og lese RSS-kanalene dine hvor som helst fra i hele verden. Du kan bruke nettlesere, e-postprogrammet ditt eller webbaserte lesere:

Nisseklubben anbefaler bruk av den norske nettleseren Opera.

Mer informasjon

Du finner en god innføring i bruk av RSS på Svend Andreas Horgens nettside: http://aitel.hist.no/~svendah/veiledere/rss-eksempel.php

New Opera 12 - A better browser for today's web