Søk på Nisseklubben.com:

Sist oppdatert

28.12.2014 18:18

Hvor lenge til jul?

Nå er det bare 19350 dager igjen til julaften 2022!

Vilkår for bruk

Tjenester på dette nettstedet kan kun benyttes av brukere som uten forbehold godtar at personopplysninger (navn, e-post adresse, etc.) lagres i våre systemer. Nisseklubben forplikter seg til å sikre disse dataene best mulig.

Godtagelse av vilkår

Tjenestene som tilbys via dette nettstedet er ombefattet av disse Vilkår for bruk (Terms of Use - To Du vil måtte godta disse vilkår for å kunne benytte dette nettstedet. Nisseklubben kan finne det nødvendig å oppdatere disse vilkår når som helst og uten å gi melding om dette.

Dementi

Informasjonen på dette nettstedet er foreskrevet "som den er", og uten noen form for garantier. Nisseklubben vil tilstrebe å forsikre oss om at innholdet er korrekt, men vi innser samtidig at feil kan oppstå.

Registrering

Enkelte tjenester som tilbys gjennom dette nettstedet krever at brukeren registrerer seg. Denne registreringen er frivillig, og kan kanselleres fritt av brukeren. Informasjon som samles inn på denne måten vil bli brukt utelukkende av Nisseklubben, og da med formål om å skreddersy tjenester og bedre kvaliteten på dette nettstedet.

© Copyright

Kildekode, grafikk, design og annet innhold på denne websiden er kopibeskyttet og eies av Nisseklubben. Med enerett.

New Opera 12 - A better browser for today's web